Sukurti temą | Į sąrašą
Kokie bruožai žmoguje jums patinka ir nepatinka? Su kokiais žmonėmis jums malonu bendrauti? Ir ar yra tokių žmonių su kuriais bendraujant nereikia, net žodžių?
Man labai patinka, kai žmonės būna linksmi, atviri, supratingi. Žiauriai negaliu pakęsti, kai žmonės kalba už akių ar meluoja. Malonu yra bendrauti su nuoširdžiais žmonėmis. Jie retai kada meluoja ar po to apkalbinėja. Aš turiu kelias drauges su kuriomis man kartais net žodžių nereikia. Ir tai tikrai šaunu. Arba kartais net būna, kad viena pradeda sakinį, o kita jį gali užbaigti.
O ar tau taip nėra buvę, kai galėjai užbaigti sakinų ar mintį? (Žinoma ne mokytojo, kuris kartoja buvusią pamoką.)
Na turiu tokių draugių kurių mintis užbaigiu ir jos mano mintis uzbaigia
na manau daugelis turi tokiu draugu ar draugiu, taip pat ir as aisku malonu bendrauti kai zmogus nuosirdus, kuriam gali viska drasiai sakyti, klausti patarimo ir nebijoti kad jis kazkam viska ispasakos ... ir as nemegstu tokiu zmoniu kur uz akiu kalba ir yra vaidmainiai .. o kas megsta? tikriausiai niekas.
Na aš taip pat manau, kad veidmainiai yra labiausiai nemėgstami kitų. Ir kaip jie to nesupranta?
nesupranta, nes nenori suprasti, bent jau taip dažniausiai būna.
Na suprantu veidmainius, kurie iš užuominų nesupranta. Na gal jie iš tiesų per kvaili. Tačiau visiškai nesuprantu tų, kuriems tiesiai šviesiai yra pasakoma į akis tai, kad jie veidmainiauja. Nainoma jie apsimeta, kad nieko nenutiko. Tokių žmonių žiauriai nekenčiu.
Nu ką reikia dabar ir man pasisakyti Man kaip ir daugumai patinka žmonės kurie yra linksmi, nuoširdūs, draugiški, atviri, kartais patinka ir užsispyrę žmonės, dar patinka drąsus kurie nebijo rėžti tiesą į akis. Vat baisiai nepatinka veidmainiai, melagiai ir prisiplakėliai. man malonu draugaut su tais žmonėmis kurie man patinka vidumi ar išore, taip pat kurie supranta mane (nors tai gan retai būna) Yra ir tai yra labai malonu kai su žmogumi gali bendraut be žodžių.
Tiesa, kodėl gi neprisistačius? Kiekvienas apie save užsiminant bent 3 gerom ir 3 blogom savybėm.
Visai gera įdėja. O kas pradės?
O kas nebijo?
o ko cia bijot? na ka esu draugiska, nuosirdi, supratinga, bet tingi, kartais nesusivaldanti ar perdaug uzsispyrusi kas kitas??
Nežinau. Na matyt aš kita būsiu Na esu draugiška, viskuo besidominti, nuoširdi, nekerštinga, linksma, tačiau tingi, jei susipykstu su kuom nors prisimenu viska kas buvo ne taip, uzsispyrusi.
man labai patinka zmones kurie yra draugiski, mandagus, grazaus o man labai nepatinka zmones kurie yra pavydus, nedraugiski, museikos..!! na o man u visais labai malonu draugauti ir bendrauti
O kaip save apibūdintum 3gerom ir 3 blogom savybėm?
3 geros savybės: linksma, protinga ir darbšti. 3 blogos savybės: baili, nedrąsi ir draugiška. Na čia žinoma aš tik juokauju, nes 3 savybės nesugalvoju.
Be žodžių
Na o kokios tavo 3 geros ir blogos savybės? Tikiuosi visas sugalvosi, ne kaip aš.
O aš jau rašiau Citata:
Na matyt aš kita būsiu Na esu draugiška, viskuo besidominti, nuoširdi, nekerštinga, linksma, tačiau tingi, jei susipykstu su kuom nors prisimenu viska kas buvo ne taip, uzsispyrusi.
Aišku.
O buvo neaišku?
tik 3 zmones isdriso parasyti negi tai taipjau baisu??
Tai ir tu pasakyk 3 geras ir blogas savo savybes Neringa.
tai, kad jau sakiau matyt praleidai
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.