Sukurti temą | Į sąrašą
tai vat. Dabar vėl pykstu ant savųjų "draugių" nežinau ar man čia užėjo, kad nežinau ko noriu ar jos čia pasikeitė ?
na nezinau.. zmones keiciasi.. kartais siek tiek, kartais visiskai, kartais i gera, kartais i bloga.... draugai iseina, kiti ateina.. :P
o vat dabar jau nebepykstu, na man užeina šian pykstu ant kito žmogaus. kažkokia nesąmonė.
vis ant konors pyksti :D o gal tu pati visgi kalta?
Tai matyt taip ir bus, nes kai nepykstu ant nieko jaučiuosi skolinga šiek tiek kalta kažkam. kažkaip labai jau įdomu...
niu, jei reikalas yra ir pyktias ima...bet jei nera...kam,?
ką aš žinau, emocijos per kraštus liejasi ir gerosios ir blogosios, kartais net iš laimės šokinėju, o kitais kartais nė nenusišypsau
man patinka kai zmogus yra nuosirdus, paprastas, sugeba isklausyti, padeda kai reikia, draugiskas. man nepatinka tie zmones kurie vaidina kietus, maivosi, apkalbineja, saiposi...
Gerai pasakyta, kam tokie ir patinka, na gal kai kuriem... šiaip jei šaiposi ir taip grynai kaip sako ant bajerio tai dar visai pakenčiama ir linksma, o šiaip tai visiškai sutinku, ne kas tada. O ir šiaip ką turiu pasakyti apie maivimasi ypač apie paneles... man kažkadaise sakė vienas vaikinas, pamatysi sueina merginoms 16metų ir visos staiga pasikeičia tam nebetokios kuklios, rodo savo privalumus ir t.t. aš tada kažkaip nepatikėjau ir tikrai negalvojau, kad taip gali būti, bet jis neklydo visos kaip viena pasidarė makiažiukai, aukštakulniukai, gilios iškirptys ir tokie žiauriai banalūs posakiai ir t.t. arba tas dalykas, kad nete ypač one nu jau tokios nuotraukytės, o kaip žmogus ji taip nesielgia ir kuria sau tokį įvaizdį lyg būtų neaišku kas, bet matai už tai jas vaikinai myli (gal ne tiek myli, kiek tiesiog knieti pasinaudot)... ir ritasi taip visuomenė, kol galiausiai nebebus iki ko ristis, nes pasieksimę bedugnę, kuri vis dėlto turi dugną.
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.