Sukurti temą | Į sąrašą
Jūsų nuomone "viltis žūsta paskutinė" tiesa ar melas ir paaiškinkit kodėl.
tiesia. nes manau nors ir manome kad jau viskas baigta, kazkur dar tuno ta vilties kropelele :)
Ačiū už nuomonę
Aš manau, kad tai tiesa. Visad mes žmonės nesitikim, bet laukiam, kad mūsų norai išsipildytų. Ne veltui yra pasakyta "Viltis visad įžiebs meilę, ramybę ir tikėjimą" ar bent jau panašiai pasakyta
Na kaip matau šia tema nelabai kas nori šnekėti. Na tai čia rašykit pasiūlymus, savo norus ir t. t. viską kas tik šauna į galvą
Žmogiukai kaip jums prasidėjo mokslo metai? Kaip pirma mokslo savaitė?
Na man mokslo metai prasidėjo visai gerai. Pirmoji savaitė būtų labai gera, jei ne kalnas namų darbų. O tai jau baisu. Na o kaip jums prasidėję mokslo metai?
na nelabai įsivaizduojat aš jau noriu atostogų
na, o kaip kitiems?
oj atostogos, svajone darbatine mano oj sunku daug namu darbu atsiskaitymu, gerai, kad tas penktadienis sis buvo lengvas
Mums tai jau antras toks lengvas penktadienis ir del to labai dziaugiuosi
Vaje rytoj man matiekos kontras BAISUUUU
man rytoj taip pat matematikos kontrolinis is funkciju, bet kaskaip nelabai baisu nors
na ko jau ko, bet matiekos kontrų nebebijau - beveik kiekvieną dieną pas mus jie būna
oho negaleciau taip..
Gal ir galėtum jei žinotum, kad mokytoja pasakys čia ne tikras kontrolinis kitą dieną bus tikras
hmm.. na gal
Nežinau ar pastebėjot, bet kai mylivepage pradėjo skirti taškus visų forumai staiga papilnėjo, Vartotojai pradėjo daugiau bendrauti su kitais vartotojais mano nuomone tai labai gerai
tiesa sakant, nepastebejau... as ir manau, kad tai labai gerai kuo daugiau tuo smagiau :D
aga
Žinot ką pasakysiu? Ogi vėl noriu atostogų. tos taip greitai pralekė. O dabar namie sėdint net nėra laiko į savo svetainę normaliai užbėgt
oj as ir noriu atostogu net nebepamenu ar jos buvo ar ne, atrodo tarsi ju net nebutu buve.. na ka galiu pasakyti niekada nera per daug atostogu
jo. Bet kažkokiam žurnale skaičiau, kad pačios geriausios atostogos yra tos kurios trunka 2 savaites. bet mano nuomone tai yra nesąmonė
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.