Sukurti temą | Į sąrašą
nu nzn na jei kas kaskiek laiko vis butu po 2 savaites, tai gal ir nieko.. pvz paeini i mokykla menesi, 2 savaites atostogu gauni
na jo tikrai
labai miela, kad lankėtės mano svetainėje nors aš pastaruoju metu joje nesilankiau ir netvarkiau
idomi svetaine, tik vat gaila, kad lb retai lankaisi :)
Žinau, man pačiai kažkaip net gaila, kad pastaruoju metu nebesilankiau savoj svetainėj
tai gal dabar dazniau lankysies? :)
na kaip ir pasižadėjau pati sau, kad dažniau ir kad kai ką atnaujinsiu :) žinok dar kai pastebėjau, kad dar kažkas čia lankosi dar didesnis stimulas atsirado :)
tai labai saunu!!!! :):)
galbūt :)
ai sunku tas metas paauglystė, negaliu vėl kažko ant savęs pykstu, nepatenkinta esu.
jo ir man taip uzplaukia.. pykstu ir as kartais ant saves.. :P
ech, gal kas žino būdų, kaip pamiršti žmogų?
cia manau tik laikas ta gali :P nemanau, kad taip imanoma iskart pamirsti :P
Tai aišku, kad tik laikas, bet kai jau būnu pamiršus tą žmogystą netyčiom sutinku jį ir vėl viskas per naują. o tik dėl to žmogaus neišeit iš namų yra nesąmonė
na taip butu nesamone :P
zinau, kaip tai sunku...bet geriausias budas butu kuo atokiau...kad nematyti...nematant imi opamirst...o jei neiseina tai,...tada susirast kita gera zmogu...jis pades tikrai...
kad manau taip neimanoma nematyti, seip jo kitas zmogus padetu :D bet jei praejus kiek laiko uzmirsi, tau tas zmogus neberupes, nemanau kad pamacius po tiek laiko viskas vel atsinaujins..
tuomet reikia labai gero kito zmogaus, kuris suprastu isklausytu, kur nuotaika palkeltu...o jei ne, tada dar galima...su drauge geriausia...isvaryt kur pasilinksminti gerai...ir patikek...taip gtali susirasti tikrai, daug mielesniu o kai taip bus...to zmogaus nebereiks
tai taip aš pastaruoju metu ir darau, namie išvis galima sakyti nesirodau, prie neto tik šiandien dėl oro prisėdau, jau kaip ir pradedu pamiršt, bet draugės pradeda pešti iš manęs informaciją apie tą žmogystą, tai irgi ne ką labiau pasimiršta, bet kiek pastebėjau, jau nebe tike dažnai jį prisimenu :)
nu jo kartais tikrai nepadeda tos drauges :D bet tai labai gerai, kad vis reciau galvoji :)
būtent, jau kaip sako ant kojų atsistojau :D
na tai saunumelis :D
nu jo :)
ale, neveltui sako gyvenimas atsikartoja, po kažkiek laiko vėl kažkas panašaus vyksta, taip ir pas mane vėl pasikeičiau vėl kita tapau ir taip be galo be krašto, susipykau su savo draugėmis. susiradau kitas, net pačiai gėda toks jausmas, kad keičiu aplinkinius žmones kaip kojines, tačiau "naujosios" kiek pastebėjau daug labiau mane supranta, greičiausiai dėl to, kad pasikeitėm visi...
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.