Sukurti temą | Į sąrašą
Eilini karta susipykau su drauge. Nežinau ką daryt ar man vėl su ja susitaikyt ar taip viską palikti kaip yra?
na nezinau, sakyciau bandyti susitaikyti, bet nezinau ar verta? ar ji tau labai brangi drauge? jei ne tai gal geriau viska palikti kaip yra...
Kaip ir brangi. Bet sunkaus charakterio jei su ja draugauji ji tau bus geriausia ir nuostabiausia drauge, bet jei susipyksti nuožmi priešė. Kartais taip nesinori su ja taikytis, bet kartais kai prisimenu su ja praleistas akimirkas atrodo kodėl aš su ja susipykau. Net pati nežinau ką daryt. Iš vienos pusės atrodo taip iš kitos kitaip.
na tada manau geriau, kad ji tau drauge butu, pasistenk su ja susitaikyti, tiek graziu prisiminimu ir dar brangi drauge... juk tokiu geru draugu ne tiek ir daug turime, reikia juos tausoti ar ne?
Na mes jau kaip ir susitaikėm kaip visad
tai labai gerai
Aišku
jei kam iškilo tokia problema rašykit čia pasistengsim padėti
Įdomiai sugalvota.
Nu tikrai pritariu tau, kad įdomiai
Be to manau, kad jei dažnai pykstiesi su drauge jums pats metas rimtai pasikalbėti.
Mes rimtai kiekvieną sykį kai susipykstam pašnekam. Tai jau tapo laisvo laiko leidimas pačios pripažinom, kad taip darom, nes nėr ką veikt
Na aš su drauge taip pat kalbame.
Tai šaunu. Manau, kad būtina kartais su drauge pasišnekėt apie tai kas jai nepatinka ar man nepatinka mūsų draugystėj, nes tik taip galima ją išlaikyti.
Na taip. Tik žinoma reikia kalbėti nuoširdžiai, kitaip tas kalbėjimas bus visai nereikalingas.
Jo būtent
kaip šaunu, kad nesipykstat su draugėmis taip ir toliau
jo labai gerai
Turiu drauge...su ja taip pat pykstames...na cia is jos puses...ne mano...na jei kas nepatinka o tai buna kas antra zodi...tai tuoj susiraukia...nesupranta kitu juoku...ant kitu zmoniu taip pat susiraukia jei kokia smulkmena...zodziu toks charakteris...ir as jau pripratau... sekanti kart susitikus viskas gerai buna...
yra gi visokių žmonių, draugų, draugių, visokių ir reikia :) Man su manosiomis pastaruoju metu neišeina bendrauti sms viena ant kitos labai greit tada užpinkam, bet susitikus viskas susitvarko, net atsiprašinėt neatsiprašinėjam :)
neseniai susipykau su drauge ji mane pavadino labai bjauriai , labai nenoriu su ja taikytis ,bet ji prades tada ant manes varyti.. ka daryt?
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.